El PSC nega que un estudi recomani mantenir l'actual organització territorial del municipi


  • Comparteix:

El PSC assegura que l'estudi preliminar sobre l'organització territorial de la ciutat no recomana que es mantingui el nombre actual de districtes, tal i com havia afirmat Lluís Recoder. Els socialistes recorden que tant ells com ERC, soci del govern municipal, aposten per crear dos nous districtes al nucli de Sant Cugat i adverteixen que seran 'bel·ligerants' en la defensa d'aquesta qüestió.

El PSC assegura que l'estudi encarregat per la comissió de reforma del Reglament Orgànic Municipal (ROM) és molt general i no entra a fer recomanacions concretes sobre el nombre de districtes que hauria de tenir el municipi. D'aquesta manera, el regidor socialista, Salvador Gausa, desmenteix les paraules de l'alcalde, Lluís Recoder, que havia afirmat que l'informe extern avalava la postura de CiU, partidària de mantenir l'actual organització territorial de la ciutat.

Salvador Gausa

L'estudi no diu això. Planteja a grans trets quines característiques podria tenir una divisió de districtes, però no entra a traçar la ratlla dels nous districtes perquè seria prematur en el moment del debat en què ens trobem.


Gausa ha recordat que tant el PSC com ERC, soci del govern municipal, aposten per crear dos nous districtes al nucli de la ciutat per aprofondir en la descentralització del municipi, i assegura que els socialistes seran 'bel·ligerants' en la defensa d'aquesta postura.

Salvador Gausa

Tant ERC com PSC portem als nostres programes electorals la divisió del nucli en dos districtes: la plaça de Barcelona i el sector de la plaça de'n Coll. Serem bel·ligerants en aquest tema.


En aquest sentit, el portaveu municipal del PSC, Jordi Menéndez, ha advertit que el seu grup no donarà suport a la modificació del ROM si aquesta no arriba precedida d'un acord ampli sobre la futura organització territorial del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.