Romero desmenteix els veïns de Centre-Estació i diu que ja estan treballant en les mesures de l'informe Thorson


  • Comparteix:

El regidor de Mobilitat, Josep Romero, ha assegurat que en els darrers dies els responsables de la seva àrea s'han reunit amb l'expert en mobilitat Ole Thorson per consensuar les mesures a la plaça Lluís Millet abans de que passin els autobusos. D'aquesta manera, Romero desmenteix les acusacions de l'Associació de veïns Centre-Estació que declaren que l'equip de govern no té previst complir l'informe Thorson.

Després que els veïns del Centre-Estació hagin acusat a l'equip de govern de no tenir previsions per portar a terme les mesures correctores que es plantegen en el projecte d'Ole Thorson el regidor de mobilitat, Josep Romero, ha assegurat que tan ell com els responsables de la seva àrea s'han reunit amb l'expert en mobilitat.

En aquest sentit Romero ha explicat que hi ha testimonis per explicar que la reunió es va mantindre i ha afegit que és 'fàcilment demostrable'.

Josep Romero

Tinc testimonis i a més en en una d'aquestes reunions estava jo present amb el senyor Ole Throson. És fàcilment demostrable.


Romero ha declarat que està una 'mica cansat' de 'discussions' i 'polèmiques' que considera absurdes. Romero ha desmentit també que l'informe el pagués la companyia de busos i ha reiterat que és un estudi pagat per l'Ajuntament i que això també ho pot demostrar.

Josep Romero

Estic una mica cansat de discusions i polèmiques absurdes perquè també van dir inicialment de que l'estudi Thorson l'havia pagat la companyia de busos i es va demostrar que ho havia pagat l'Ajuntament igual que es pot demostrar ara que ha hagut una reunió.


Romero ha aclarit que les propostes de l'informe d'Ole Thorson que s'han d'aplicar ja han estat revisades pels tècnics de l'Ajuntament, per tal de tenir-ho enllestit per la posada en marxa prevista per aquest estiu.

Recordem que els veïns no descarten iniciar mobilitzacions per demanar un cop més que els autobusos no passin per la Plaça Lluís Millet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.