La Declaració de Rubí vol impulsar 'una llei de qualitat de servei


  • Comparteix:

La Comissió Permanent de la Declaració de Rubí va constituir-se ahir oficialment a Rubí. Els 4 grups de treball, entre ells el coordinat pel tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, han establert futures actuacions, com una apagada general, un any després de les nevades de desembre que van provocar importants talls de llum.

L'edifici Rubí Desenvolupament va ser el marc de la constitució oficial de la Comissió Permanent de la Declaració de Rubí, que lluita pel desviament o soterrament de les línies elèctriques en 10 anys.

L'alcaldessa de Rubí, Núria Buenaventura, és la presidenta de la Permanent, que s'ha organitzat en 4 grups de treball: qualitat de subministrament, soterrament o desviament de línies elèctriques, el grup de tributació local de les companyies elèctriques i, finalment, l'àrea d'eficiència energètiques i energies renovables.

El tinent d'alcalde de presidència, Joan Recasens, que coordina l'àrea de qualitat de subministrament, ha assegurat que la feina realitzada fins ara ja ha tingut els primers fruits:

Joan Recasens

Fecsa-Endesa ens atèn més ràpid, la sensació de gegant que transmetia s'ha perdut


La Comissió Permanent ha acordat portar al Parlament la creació d'una llei de qualitat de servei i una entrevista amb el conseller d'energia, Antoni Subirà. També hi ha previst fer una apagada general a les ciutats que s'han adherit a la Declaració, el 14 de desembre, un any després de la nevada que va provocar greus talls de llum.

Amb aquests plans per davant, Joan Recasens està convençut de l'èxit de la Declaració de Rubí, gràcies al caràcter neutral de la plataforma:

Joan Recasens

Un dels èxits de la Declaració de Rubí és que és una plataforma ciutadana i no partidista


A dia d'avui, 102 ciutats i entitats de consumidors formen part de la Declaració de Rubí. La plataforma és l'altaveu de 2 milions de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.