Núñez critica l'alcalde per donar per fet que a Torre Negra no s'hi construirà


  • Comparteix:

El grup Núñez i Navarro acusa l'alcalde de mantenir una 'actuació il·legal' quan pronostica que no es construirà al sector de la Torre Negra. En un comunicat, la constructora qualifica el discurs del consistori d'enganyós i recorda que les sentències judicials obliguen l'Ajuntament a tramitar el programa urbanístic en les condicions del 1998, quan els terrenys eren urbanitzables no programats. A més, l'empresa subratlla els beneficis que comportaria la urbanització, com la millora de la mobilitat amb la construcció de la Ronda Sud.

Citant les resolucions judicials, el grup Núñez i Navarro acusa l'Ajuntament d'amagar als ciutadans que la justícia ha donat la raó a la constructora en aquesta qüestió. El comunicat afegeix que l'Ajuntament i l'alcalde fan servir un 'discurs enganyós' quan argumenten que abans de la presentació del programa urbanístic el consistori va engegar el procés per transformar els terrenys en no urbanitzables. Segons el grup, les sentències judicials rebutgen que aquest fet tingui incidència en la tramitació del Pla d'Actuació Urbanística (PAU).

De fet, Núñez i Navarro assegura que els tribunals no veuen 'cap impediment legal' perquè el PAU arribi a l'aprovació definitiva, un cop superada l'aprovació inicial del consistori 'per imperatiu legal'. En aquest sentit, l'empresa mostra la seva sorpresa pel fet que l'alcalde avanci que el programa 'no prosperarà', recollint declaracions publicades a la premsa.

Núñez i Navarro insisteix en les bondats de la seva proposta, que preveu edificar 2.800 habitatges en 161 hectàrees agroforestals de Torre Negra. La constructora remarca que això és 'només' el 16% del total de l'àmbit. A més, el grup subratlla que la urbanització permetria millorar la mobilitat de la ciutat amb la construcció de la Ronda Sud.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.