CCOO vol estabilitzar la plantilla de la brigada i el personal administratiu de l'Ajuntament


  • Comparteix:

Comissions Obreres (CCOO) reclama a l'Ajuntament que convoqui els concursos públics per convertir en funcionaris la setantena de peons de la brigada, conserges i administratius que treballen com a interins. El sindicat també demana que els llocs de treball ocupats de forma temporal des de fa més de sis mesos passin a tenir caràcter permanent.

Els casos que reclama CCOO són setanta empleats de la categoria E que treballen a l'Ajuntament amb contracte indefinit però que no estan fixos. Per aquest motiu, el sindicat ha presentat dues instàncies al consistori perquè l'equip de govern convoqui concursos públics perquè aquests treballadors puguin ocupar places de funcionaris.

Escoltem el responsable de la secció sindical de CCOO a l'Ajuntament, Pepe Garcia.

Pepe García

El nostre conveni marca que totes les places d'interinatge amb més de sis mesos de vigència s'han de convocar per concurs públic.


De la mateixa manera, CCOO també sol·licita que el consistori iniciï els tràmits perquè els treballadors que ocupen un lloc de feina de forma temporal des de fa més de sis mesos, passin a ser fixes.

Els treballadors afectats són majoritàriament peons de la brigada municipal, conserges i administratius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.