La JNC insisteix en què cal suspendre els concerts de la Nau de Cultura i demana més vigilància policial


  • Comparteix:

Les joventuts de CDC neguen que vulguin criminalitzar els grups musicals, com havia dit les JERC

Les joventuts de CDC neguen que vulguin criminalitzar els grups musicals, com havia dit les JERC

La secció local de la JNC torna a demanar que s'aturin les actuacions musicals de la Nau de Cultura de Valldoreix fins que no s'hagi acabat el condicionament sonor d'aquest espai i demanen a l'administració responsable que augmenti les mesures de seguretat per evitar els aldarulls. D'aquesta manera, la JNC desmenteix les acusacions de les JERC que acusaven la joventut nacionalista de voler criminalitzar els grups musicals de la ciutat.

Després de la resposta de la secció local de la JERC, on convidaven a la JNC a replantejar les seves afirmacions respecte els grups que toquen a la Nau de Cultura de Valldoreix, el president de la formació, Jordi Esteban, ha aclarit que no es tracta d'una valoració sobre el tipus d'oci ni una crítica als grups que toquen, sinó a les condicions de l'espai on es realitzen els concerts.

Segons Esteban, el limitador de volum i la doble porta no són mesures suficients per poder garantir el descans dels veïns i evitar els aldarulls. És per això, que des de la JNC demanen que fins que no s'hagi acabat el condicionament de l'espai s'aturin temporalment les activitats i que una vegada es reprengui el programa s'augmenti la dotació de cossos de seguretat.

Jordi Esteban

Mentre no estigui condicionat no es poden seguir produint aquests fets. Un cop estigui condicionat, endavant, els joves poden seguir tocant. Però fins llavors, no és bo ni pels veïns ni pels grups que continuï el soroll i les molèsties.


D'aquesta manera, Esteban ha volgut aclarir que per a la JNC de Sant Cugat el problema de les molèsties dels veïns de Valldoreix recau en el condicionament de la Nau de Cultura i no en les activitats que s'hi realitzen. A més, les joventuts de CDC desmenteixen que hagin 'criminalitzat indirectament als grups musicals que toquen a la Nau de Cultura', tal com havia afirmat la secció local de les JERC, i insisteixen en què la seva intenció és protegir als grups locals amb unes bones condicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.