El PP proposa que l'Ajuntament s'adhereixi a una ILP contra els matrimonis homosexuals


  • Comparteix:

Els populars consideren que els governs català i espanyol discriminen les famílies tradicionals

Els populars consideren que els governs català i espanyol discriminen les famílies tradicionals

El PP vol que l'Ajuntament s'adhereixi a la iniciativa legislativa popular (ILP) impulsada pel 'Foro Español de la Familia' en contra dels matrimonis homosexuals i del dret d'adopció de les parelles del mateix sexe. Els populars presentaran al ple municipal d'aquest mes una moció per defensar 'els drets de la família tradicional' ja que consideren que els governs espanyol i català l'estan discriminant.

En el passat ple del mes de juny, CiU, ERC i ICV-EA van rebutjar debatre, amb caràcter d'urgència, la moció presentada pels populars en contra del matrimoni entre homosexuals. Davant d'aquest fet, el grup popular ja va anunciar que tornaria a presentar la mateixa moció en el proper ple, que se celebrarà dilluns 18 de juliol.

La portaveu municipal del grup popular, Berta Rodríguez, espera que aquesta vegada l'Ajuntament doni suport a la moció i s'adhereixi a la iniciativa legislativa popular impulsada pel 'Foro Español de la Familia'.

Berta Rodríguez

Volem que l'Ajuntament s'adhereixi a aquesta iniciativa legislativa popular impulsada pel Foro Español de la Familia, on hi ha més de 95 entitats catalanes, que estan a favor que els matrimonis siguin el que fins avui estava legislat.


El text que el PP presentarà en el proper ple, l'últim abans de les vacances d'estiu, plantejarà transmetre al Congrés dels Diputats i al Parlament de Catalunya el rebuig a les modificacions del Codi Civil i el Codi de la Família que suposen, segons els populars, 'desvirtuar la naturalesa jurídica' del concepte tradicional de matrimoni.

En aquesta línia, Berta Rodríguez critica el fet que CiU mantingui criteris diferents al Congrés i a l'Ajuntament.

Berta Rodríguez

Demanem una mica de coherència a CiU. Perquè per una banda fan una cosa a Madrid i aquí, a Sant Cugat, fan una altra completament diferent. CiU va recolzar el manifest de l'orgull gai, que reconeixia el dret al matrimoni.


Berta Rodríguez espera, com a mínim, que aquesta vegada s'admeti a consideració del ple la moció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.