ERC diu que ha fet bona feina en la primera meitat de mandat i que ha estabilitzat el pacte amb CiU


  • Comparteix:

Els republicans asseguren que estan incidint per avançar cap a un model de ciutat més sostenible i una acció de govern més social

Els republicans asseguren que estan incidint per avançar cap a un model de ciutat més sostenible i una acció de govern més social

ERC considera que ha fet una feina positiva en la primera meitat de mandat i assegura que ha donat estabilitat al govern municipal gràcies al pacte amb CiU. Els republicans afirmen que han aportat a la ciutat un model mediambiental més sostenible, i una acció de govern més social i més basada en la participació i el diàleg.

En el balanç de la primera meitat de mandat, els republicans han fet una valoració positiva del pacte amb la federació nacionalista que va donar lloc a l'actual equip de govern local. Segons ERC, el seu grup ha aconseguit que Sant Cugat tingui un model mediambiental més sostenible i un acció de govern més social. El president de la secció local, Narcís Clavell, ha assegurat que la relació amb CiU es troba en un bon moment.

Narcís Clavell

Esperem que CiU posi més voluntat perquè no hi hagi problemes entre les formacions. El pacte entre els dos partits és ferm.


El tinent d'alcalde de Medi Ambient i portaveu d'ERC, Eduard Pomar, ha afirmat que la seva formació està impulsant la participació i el diàleg amb la resta de partits polítics, les associacions i entitats locals. Segons Pomar, el grup local d'ERC està treballant amb els àmbits de Joventut, Salut, Serveis Socials i Immigració de la Generalitat de Catalunya per aportar millores tangibles a la població. Eduard Pomar ha afirmat també que el partit republicà està treballant per aplicar un model de ciutat més sostenible a nivell mediambiental.

Eduard Pomar

Des de la perspectiva mediambiental, nosaltres hem incidit en el model que té la ciutat


De la seva banda, el regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, ha assegurat que la seva àrea continuarà treballant per 'millorar la qualitat de vida de les persones', mentre que el tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, ha remarcat que la seva àrea ha comptat amb les entitats locals per elaborar i aplicar plans municipals.

Toni Ramon

L'àrea de Polítiques Socials i Joventut ha comptat amb les entitats i les associacions locals per elaborar i aplicar plans


Entre les mesures que vol aplicar ERC per a la resta de mandat, els republicans pretenen aprovar el pla d'acció de l'Agenda 21i crear-ne una comissió de seguiment, elaborar una segona diagnosi ambiental, finalitzar el projecte de carrils bici al centre de la ciutat, o introduir sistemes més sostenibles en la creació i manteniment de zones verdes. En l'àrea de Polítiques Socials i Joventut, es vol impulsar un pla estratègic d'ocupació coordinat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM) i potenciar el pla de ciutadania, entre d'altres.

Pel que fa al partit, la formació republicana celebrarà a l'octubre una assemblea per escollir la nova executiva local. Posteriorment, s'iniciarà el procés per elegir el cap de llista i la resta d'integrants de la candidatura d'ERC per als comicis locals del 2007.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.