Representació de Sant Cugat a l'Escola d'Estiu d'Unió


  • Comparteix:

El president d'Unió Democràtica a Sant Cugat, Joan Recasens, ha explicat que els democristians han d'estar preparats per qualsevol escenari polític tot i que la voluntat de la federació és esgotar la legislatura. Recasens, present a l'Escola d'Estiu d'Unió, ha explicat que la trobada ha servit per plantejar les estratègies per fer sentir la veu de Catalunya al conjunt de la Unió Europea.

Recasens ha explicat que la trobada d'aquest cap de setmana a Platja d'Aro ha servit per fer una crida als militants d'Unió a carregar-se les piles i estar disposats a fer front a qualsevol escenari polític a partir d'ara. El president d'Unió és conscient que els propers 11 mesos seran durs ja que els partits d'esquerra aprofitaran el distanciament entre la federació i el PP per afeblir Convergència i Unió. Recasens, no obstant, aposta perquè els nacionalistes esgotin la legislatura:

Joan Recasens



L'Escola d'Estiu d'Unió també ha servit per treballar sobre el paper que ha de jugar Catalunya dins la Unió Europea. Segons els democristians Catalunya, i les regions sense Estat, en general, es mereixen tenir veu pròpia a Europa.

Joan Recasens



Tot i admetre la dificultat que el govern de José Maria Aznar cooperi perquè regions com Catalunya puguin fer sentir la seva veu, Recasens creu que l'estratègia és aliar-se amb els lands alemanys i regions del nord d'Itàlia per fer de lobby de pressió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.