ERC denuncia que l'Ajuntament obstaculitza obstacles al seu estudi sobre les contribucions especials


  • Comparteix:

ERC ha denunciat que l'Ajuntament està posant obstacles a l'estudi que el partit està elaborant sobre les contribucions especials. La formació republicana ha assegurat que emprendrà accions judicials si es confirma que l'augment de les contribucions no està justificat.

La regidora d'ERC, Sara Bertran, ha explicat que PROMUSA no li ha facilitat uns documents que va sol·licitar per a la confecció d'aquest estudi. Segons Bertran, actuacions com aquesta demostren que el consistori està posant "pals a les rodes" a la investigació d'ERC sobre l'augment de les contribucions especials.

ERC ha recordat que el tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Jan Carbó, situa en un 80% l'augment de les taxes; no obstant, la formació considera que aquest increment pot assolir el 200 o el 400%, en funció de la mida de la parcel·la. Sara Bertran s'han mostrat així de rotunda davant les accions que pot emprendre ERC en un futur:

Sara Bertran

Quan s'infligeix un greuge comparatiu als veïns com aquest es pot recórrer per la via judicial


El portaveu d'ERC, Eduard Pomar, entén que l'augment de les contribucions vingui donat pel cost del soterrament de les línies elèctriques, els honoraris de PROMUSA i l'encariment de la construcció. No obstant, dubta que tot plegat hagi incrementat tant els costos d'urbanització d'alguns districtes. La regidora Sara Bertran ha explicat que el partit està atenent a persones que s'enfronten a problemes econòmics greus:

Sara Bertran

Ens arriben ciutadans molt angoixats, jubilats sense recursos que els ve un bon pal a sobre


D'altra banda, i de cara al ple del proper dilluns, ERC presentarà novament la moció d'adhesió a la campanya "Un país, una bandera" a la Diada de Catalunya. Una moció que proposa que l'onze de setembre només onegi la bandera catalana al balcó de l'ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.