Jordi Menéndez, nou director general de Difusió Corporativa de la Generalitat


  • Comparteix:

Menéndez ja ha anunciat que, tot i no existir incompatibilitats legals,  deixa el càrrec com a portaveu municipal del PSC i que estudia amb el partit si continua com a regidor

Menéndez ja ha anunciat que, tot i no existir incompatibilitats legals, deixa el càrrec com a portaveu municipal del PSC i que estudia amb el partit si continua com a regidor

Jordi Menéndez ha estat nomenat nou director general de Difusió Corporativa de la Generalitat de Catalunya. Tot i no existir incompatibilitats legals per combinar les tasques, el polític socialista ja ha anunciat que abandonarà el càrrec de portaveu del grup municipal i estudiarà, amb la resta del partit, si continua com a regidor al consistori.

L'executiu català ha acordat que el portaveu del grup municipal socialista, Jordi Menéndez, sigui el nou director general de Difusió Corporativa. La direcció general de Difusió Corporativa està integrada en l'oficina de Comunicació del govern català i s'encarrega de coordinar la publicitat i la informació institucional de l'executiu.

Jordi Menéndez ha explicat quins objectius es marca com a director general de Difusió Corporativa.

Jordi Menéndez

Vull col·laborar amb el govern català per donar a conèixer la tasca que porta a terme


Menéndez ha explicat també que abandonarà el càrrec de portaveu del grup municipal del PSC, malgrat que la legislació d'incompatibilitats permet combinar les dues tasques. El dirigent socialista ha avançat, a més, que estudiarà amb la resta del partit si continua com a regidor al consistori.

El nou director ha explicat que cedirà la responsabilitat de portaveu del grup a una altra persona, tot i que no ha especificat encara qui se'n farà càrrec.

Jordi Menéndez

Cediré el càrrec de portaveu municipal i estudiaré amb la resta de grup si continuo com a regidor. A mi em faria il·lusió mantenir el contacte amb la política local


Menéndez també presentarà la dimissió com membre del consell d'administració de la Corporació Catalana de Ràdio Televisió de Catalunya, malgrat que la legislació vigent permet compatibilitzar el càrrec amb la direcció general de Difusió Corporativa de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.