CiU porta al Senat les queixes de Sant Cugat sobre el mal funcionament de Correus


  • Comparteix:

El portaveu parlamentari Pere Macias pregunta quina plantilla té l'empresa estatal a la nostra ciutat i quantes vacants hi ha

El portaveu parlamentari Pere Macias pregunta quina plantilla té l'empresa estatal a la nostra ciutat i quantes vacants hi ha

El grup parlamentari de CiU al Senat ha presentat una bateria de preguntes per demanar al govern espanyol quines mesures preveu adoptar per millorar el servei de Correus a Sant Cugat. El portaveu de la federació nacionalista a la cambra alta, Pere Macias, ha explicat que aquestes preguntes són fruit d'una petició realitzada per l'alcalde de la nostra ciutat, i ha instat el Ministeri de Foment a donar explicacions sobre quines accions tirarà endavant per resoldre la manca de personal que pateix l'ens estatal a Sant Cugat.

El portaveu del Grup Parlamentari Català-CiU al Senat, Pere Macias, ha explicat que l'objectiu de la bateria de preguntes presentades al govern espanyol és transmetre directament al Ministeri de Foment la preocupació sobre el mal funcionament del servei de Correus a Sant Cugat -expressada en reiterades ocasions per l'alcalde, Lluís Recoder- i conèixer quines accions es pensen engegar per posar-hi solució.

Pere Macias

Les preguntes tenen com a objectiu demanar informació sobre els problemes de Correus a Sant Cugat i que el Ministeri se n'adoni de les coses que no funcionen bé. Aquesta és la petició que em va fer l'alcalde de Sant Cugat.


Les preguntes de CiU se centren en conèixer quina dotació de personal té Correus a Sant Cugat i quantes vacants hi ha, tenint en compte les queixes dels sindicats, i també saber quines mesures prendrà l'ens estatal per superar els problemes de retards en el repartiment denunciats per nombrosos veïns de la nostra ciutat.

Pere Macias

Volem conèixer exactament la plantilla de Correus a Sant Cugat i quantes vacants hi ha. Els sindicats han denunciat que hi ha moltes baixes. Volem saber què pensa fer el Ministeri per cobrir aquestes vacants.


Recordem que a principis d'aquest mes, l'alcalde, Lluís Recoder, va manifestar que el servei de Correus a Sant Cugat havia tornat a patir una situació deficient i va demanar una vegada més que l'empresa estatal complís el seu compromís d'oferir un servei de qualitat a la nostra ciutat. Després de reunir-se amb el director de l'ens estatal a Catalunya, ara fa 5 mesos, l'alcalde va manifestar que els problemes han tornat a sorgir i ha assegurat que l'Ajuntament seguirà exigint a Correus que el servei postal millori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.