Mota dimiteix al capdavant d'EUiA


  • Comparteix:

El fins ara coordinador de la secció local d'Esquerra Unida i Alternativa ha dimitit del seu càrrec després de 5 anys al capdavant de l'agrupació. José Fernando Mota ha pres aquesta decisió per mostrar el seu rebuig al pacte assolit entre la seva formació i IC-V per presentar-se conjuntament a les properes eleccions autonòmiques.

En declaracions a l'informatiu Primera Plana de Ràdio Sant Cugat, José Fernando Mota ha reiterat les seves crítiques al pacte amb IC-V que qualifica d'humiliant. Mota ha afegit que aquest acord amb els ecosocialistes suposarà la fi a l'alternativa d'esquerres que representa EUiA.

Jose Fernando Mota



Mota també ha tingut unes paraules crítiques contra l'executiva nacional del partit, a qui ha acusat d'interessar-se més per tenir representació al parlament que pel projecte de la formació.

José Fernando Mota



Mota ha anunciat que prop d'un 60% dels militants actius, presents a l'Assemblea que EUiA va celebrar ahir, també han demanat la baixa del partit. Avui mateix, comunicaran aquesta decisió a l'executiva nacional del partit.
A l'espera d'una reorganització de la formació, el càrrec de coordinador que ocupava fins ara José Fernando Mota ha quedat vacant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.