El PSC acusa l'alcalde de 'fer demagògia' sobre la suspensió de la modificació del PGM de La Floresta


  • Comparteix:

Els socialistes insten Lluís Recoder a 'deixar de rondinar' i reiniciar la modificació del PGM de La Floresta sense la urbanització de Can Busquets

Els socialistes insten Lluís Recoder a 'deixar de rondinar' i reiniciar la modificació del PGM de La Floresta sense la urbanització de Can Busquets

El PSC acusa l'alcalde de 'demagògic' i 'irresponsable' per les seves crítiques a la decisió de la Generalitat de suspendre la modificació del PGM de La Floresta a l'espera d'un estudi ambiental. Els socialistes recorden que el govern català actua d'acord amb la legalitat urbanística vigent, i exigeixen a Lluís Recoder que 'deixi de rondinar' i engegi de forma immediata una nova redacció de la modificació del PGM que no inclogui la urbanització d'una part de Can Busquets.

El PSC ha criticat durament les últimes declaracions de l'alcalde, Lluís Recoder, on qüestionava l'acord de la Generalitat de suspendre la tramitació definitiva de la modificació del PGM de La Floresta a l'espera d'un estudi ambiental i denunciava que el departament de Política Territorial havia actuat 'de forma partidista' a l'hora de prendre aquesta decisió.

Els socialistes recorden que la Generalitat és, al marge dels partits que la governin, una administració pública, i que com a tal ha de vetllar per l'acompliment de la legalitat urbanística vigent. El primer secretari del PSC de Sant Cugat, Ferran Villaseñor, assegura que aquest és l'únic criteri que s'ha tingut en compte en la suspensió de la modificació del PGM de La Floresta, i acusa l'alcalde de mantenir una posició 'demagògica' i 'irresponsable'.

Ferran Villaseñor

L'actuació de la Generalitat s'ha fet en compliment de la legislació urbanística vigent, i per això s'ha demanat un estudi ambiental, tal com preveu la Llei d'Urbanisme des del 2004. Considerem demagògica i irresponsable la postura de l'alcalde i de CiU.


Per al PSC no és 'assumible' vincular, com fa l'alcalde, la urbanització parcial de Can Busquets amb la legalització de les cases fora d'ordenació i la construcció d'habitatge públic a La Floresta. Els socialistes insten Lluís Recoder a 'deixar de rondinar' i iniciar de forma immediata una nova redacció de la modificació del PGM de La Floresta que no inclogui la urbanització de Can Busquets.

Ferran Villaseñor

L'alcalde ha de deixar de rondinar i de crear enemics foranis i artificials en la Generalitat, i endegar al setembre una nova redacció de la modificació del PGM que contempli la legalització de les cases i la no urbanització a Can Busquets.


Pel que fa a ERC, soci de l'equip de govern municipal, els socialistes demanen 'compromís' a la formació republicana i que si és l'àrea de Medi Ambient la que haurà de fer l'estudi ambiental, l'informe sigui contrari a la urbanització de Can Busquets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.