L'alcalde accidental Jaume Tubau fa onejar les banderes al balcó de l'Ajuntament


  • Comparteix:

L'independent per CiU considera que les vacances són una epòca en que la gent surt al carrer i, per tant, un bon moment per posar les banderes

L'independent per CiU considera que les vacances són una epòca en que la gent surt al carrer i, per tant, un bon moment per posar les banderes

L'alcalde accidental, l'independent per CiU Jaume Tubau, ha decidit fer onejar les banderes de Catalunya i de Sant Cugat al balcó de l'Ajuntament durant aquesta setmana. Tot i que a Sant Cugat les banderes s'acostumen a posar només els dies festius i en dates assenyalades, Tubau ha explicat que cal aprofitar aquests dies de vacances en que hi ha més gent pels carrers, per fer onejar les nostres banderes a la casa consistorial.

El balcó de l'Ajuntament presenta aquests dies una imatge que només se sol repetir en dies festius o en dates i esdeveniments assenyalats. I és que, des d'aquest dilluns, les banderes catalana i de Sant Cugat onegen al balcó de la Casa de la Vila, per decisió de l'actual alcalde accidental, l'independent per CiU i tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana i Relacions Institucionals, Jaume Tubau.

Tubau ha argumentat la seva decisió de fer onejar les senyeres explicant que, tot i que habitualment a Sant Cugat només es posen en dies festius o assenyalats, les vacances solen ser una època on hi ha més gent pel carrer i per tant, són un bon moment per lluir les banderes al balcó consistorial.

Jaume Tubau

Normalment a Sant Cugat les banderes es posen els dies festius o assenyalats, però penso que a l'agost, tot i que hi ha gent fora del poble, són dies que la gent surt al carrer i que vénen visitants i per això he decidit posar les banderes.


Pel que fa al fet que només onegin les banderes catalana i de Sant Cugat, l'alcalde accidental ha explicat que es tracta bàsicament d'una qüestió de 'sentiment'.

Jaume Tubau

La decisió de fer onejar la bandera catalana i la del meu poble té el seu origen en un sentiment i això crec que és respectable.


Jaume Tubau serà l'alcalde accidental durant tota aquesta setmana, i a partir de dilluns dia 8, serà rellevat pel tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, el republicà Toni Ramon.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.