Bullanga Social i Dekrèpits, cartell del concert reivindicatiu de les JERC


  • Comparteix:

Bullanga Social i Dekrèpits conformen el cartell del concert reivindicatiu que organitzen les JERC per commemorar la Diada Nacional de Catalunya. Les actuacions musicals, que tindran lloc divendres al Casal de Mira-sol, s'acompanyaran d'una botifarrada popular.

La segona edició de la jornada "Skalfant motors per la Diada" comptarà amb les actuacions de dos grups de ska: Bullanga Social, de Rubí, i Dekrèpits, de la Jonquera. Els concerts tindran lloc divendres, 9 de setembre, al Casal de Mira-sol, a partir de les onze de la nit, i estaran acompanyats d'una botifarrada popular.

El portaveu de la secció local de les JERC, Ramon Puigneró, ha remarcat que el seu objectiu és donar un caire tant reivindicatiu com festiu a la Diada.

Ramon Puigneró

Volem donar un caire reivindicatiu i festiu a la Diada


Les joventuts republicanes també participaran diumenge als actes de la Diada Nacional que tindran lloc a la nostra ciutat. D'aquesta manera, les JERC faran l'ofrena floral a la nova escultura dedicada a Rafael Casanova i muntaran una paradeta d'objectes independentistes a la plaça Barcelona.

El portaveu de les JERC, Ramon Puigneró, ha remarcat també que la renovació de l'escultura de l'aleshores conseller en cap de Barcelona forma part d'un dels acords del pacte de govern entre CiU i ERC.

Ramon Puigneró

Convidem la gent a participar a l'ofrena floral a Rafael Casanova


Per últim, diumenge a la tarda, la secció local de les JERC participarà a la manifestació per la independència dels Països Catalans que començarà a plaça Urquinaona de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.