Jordi Puigneró passarà a ser el nou regidor del consistori, en substitució del desaparegut Jaume Tubau


  • Comparteix:

L'entrada d'un nou regidor obligarà a retocar el cartipàs

L'entrada d'un nou regidor obligarà a retocar el cartipàs

Jordi Puigneró serà, presumiblement, nou regidor de l'Ajuntament de Sant Cugat, en substitució del tinent d'alcalde de Relacions Institucionals i Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau, desaparegut la setmana passada víctima d'un càncer. L'objectiu de l'equip de govern és que el nou regidor prengui possessió del càrrec durant el proper ple municipal. L'entrada d'un regidor a l'equip de govern obligarà, a més, a redistribuir les funcions del cartipàs municipal.

A Puigneró li pertoca convertir-se en el nou regidor, ja que va ocupar l'onzè lloc a la llista de CiU a les eleccions municipals, en les quals la federació va obtenir deu representants. L'equip de govern pretén que el nou regidor ocupi el càrrec durant el proper ple municipal, però està l'espera que la Junta Electoral Central finalitzi els tràmits previs al nomenament.

L'alcalde Lluís Recoder, ja ha avançat també que l'entrada d'un nou regidor obligarà a introduir canvis al cartipàs municipal.

Lluís Recoder

L'entrada d'un nou regidor obligarà a redefinir les funcions del cartipàs municipal.


Jordi Puigneró és el cap de gabinet d'alcaldia i va ser president de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) a Sant Cugat.

El polític convergent va encapçalar 'Euroconvergents pel No', un col·lectiu de militants de CDC que es va oposar al tractat constitucional europeu sotmès a referèndum el febrer passat. Una esmena de Puigneró en un congrés del partit va obligar la formació a decidir, en una trobada extraordinària, la posició respecte la Constitució Europea.

Jordi Puigneró és enginyer en sistemes d'informació i telecomunicacions, i ha estudiat a Anglaterra i Alemanya. Nascut a Sant Cugat, Puigneró té 31 anys, està casat i té dos fills.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.