Recasens lamenta que algunes persones no siguin tant crítiques amb les obres a les escoles com ho eren durant el govern de CiU


  • Comparteix:

El portaveu de CiU s'ha mostrat dolgut perquè situacions que en aquell moment provocaven que se'ls acusés de no prioritzar l'ensneyament públic, ara es deixin passar

El portaveu de CiU s'ha mostrat dolgut perquè situacions que en aquell moment provocaven que se'ls acusés de no prioritzar l'ensneyament públic, ara es deixin passar

El portaveu de CiU a Sant Cugat, Joan Recasens, ha lamentat que algunes persones i alguns partits polítics de la ciutat no siguin igual de crítics amb els endarreriments en les obres d'algunes escoles com ho van ser durant l'anterior govern de CiU. En aquest sentit, Recasens ha denunciat que endarreriments com el que s'ha produït a l'escola L'Olivera s'utilitzessin fa uns anys per acusar CiU de no donar prou importància a l'ensenyament públic i que en canvi ara es deixin passar 'sense dir res'.

Després de fer una visita a l'escola L'Olivera, Joan Recasens ha mostrat la seva preocupació pel fet que el curs escolar no pugui començar dilluns amb plena normalitat en aquest centre. El portaveu de CiU s'ha mostrat però especialment dolgut pel que aquesta situació no generi ara les mateixes mostres de protesta i descontentament que situacions similars havien generat durant el govern de CiU a la Generalitat.

En aquest sentit, Recasens ha reconegut que es tracta d'obres complicades i que sempre hi poden haver endarreriments, però s'ha mostrat dolgut pel fet que les mateixes persones i els mateixos partits polítics que fa uns anys aprofitaven aquestes situacions per acusar CiU de no donar prou importància a l'ensenyament públic, 'ara no diguin res'.

Joan Recasens

Jo entenc que els endarreriments es poden produir però el que no s'entén és aquesta divergència amb les reaccions i això és el que sap greu.


Per a Recasens, tot i que és cert que en època del govern de CiU hi van haver problemes i es van cometre errors, és el mateix que està passant ara amb alguns equipaments, ja que sempre es tracta d'obres complicades, i per això, el que 'sap greu', ha dit, és aquesta divergència en les reaccions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.