Recoder diu que el nou Estatut planteja un moment decisiu pel futur de Catalunya


  • Comparteix:

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ha reclamat un nou Estatut ambiciós per a Catalunya durant el seu discurs institucional amb motiu de l'Onze de Setembre. En aquest sentit, l'alcalde ha afirmat que ha arribat el moment decisiu per afrontar el futur del nostre país.

Després d'elogiar la determinació dels catalans per no deixar-se diluir nacionalment, Lluís Recoder ha defensat l'aprovació d'un nou Estatut generós que permeti a Catalunya decidir i afrontar, a la seva manera, el futur del país.

Lluís Recoder

Parlar de l'Estatut és parlar del futur del país, d'allò ue preocupa als catalans del segle XXI. Sigui l'economia, l'educació dels seus fills, la immigració, les infrastructures o els impostos, dins d'un Estatut generós que ens pot donar la capacitat d'afrontar-ho des de Catalunya, a la nostra manera.


Recoder ha assegurat que l'Estatut vigent ha estat una eina imprescindible per iniciar la recuperació del país, malgrat les condicions en què es va aprovar i que no van permetre que Catalunya se singularitzés.

L'alcalde ha assegurat que la Diada ens ha de recordar les persones que, amb la seva vida i la seva lluita han construït Catalunya. Per això s'ha referit a la figura de Jaume Tubau, mort la setmana passada.

Lluís Recoder

Avui és obligat recordar una persona molt especial, en Jaume Tubau. Aquests dies l'hem recordat com a ciutadà, amic i regidor. Avui vull recordar el Jaume patriota, l'home enamorat del seu país, que duia la senyera gravada al cor.


Després del discurs, que ha tingut lloc a la plaça Barcelona, l'Ajuntament ha ofert un concert a càrrec del Quartet de corda Guinjoan, que ha culminat amb l'Himne dels Segadors, i el ja habitual aperitiu popular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.