L'equip de govern rebutja una moció d'ERC a favor d'un nou pla de cooperació


Temes relacionats

ERC proposarà al ple continuar la mateixa política de cooperació amb un nou pla (18/gen/08)


  • Comparteix:

Els vots en contra de l'equip de govern han rebutjat una moció d'ERC per establir un Pla Estratègic de Cooperació i Solidaritat per al període 2008-2011. CiU ha argumentat que està obert a fer un pla però que necessita reflexionar per establir prioritats. ERC ha agraït el suport de la resta de grups municipals i ha emplaçat el govern municipal a decidir quin model de cooperació es vol per a la ciutat.

La moció presentada pels republicans demanava un nou pla de cooperació que segueixi les linies mestres ja establertes en el darrer model de cooperació establert quan ERC era a l'equip de govern.

En aquest sentit, el regidor d'ERC Toni Ramon ha demanat fer un pla consensuat amb entitats i grups polítics i que incideixi en la transformació social.

Ramon ha agraït el suport de tots els grups polítics amb l'excepció de CiU i els ha emplaçat a decidir al més aviat possible quin model es vol per a la ciutat.

Toni Ramon

Estem demanant si hi ha voluntat de fer un pla, que sembla que si, i definir quin model de cooperació volem.


La regidora de Cooperació, Susana Pellicer, ha demanat temps a la resta de grups per reflexionar sobre el darrer model per poder-lo millorar si s'escau.

Susana Pellicer

Els demanem temps perquè toca reflexionar. Hi ha propostes a la moció que ara no podem aprovar.


Pellicer s'ha donat un termini de dos mesos per acabar la reflexió interna i sumar-se a la moció d'ERC o bé presentar-ne una alternativa.

La moció ha rebut els vots a favor del PP, que ha afirmat que la solidaritat no té color polític; el PSC, que ha criticat l'actual 'status quo' en cooperació que segons aquest grup hi ha a l'Ajuntament, i d'ICV, que ha emplaçat el consistori a definir prioritats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.