Berta Rodríguez fa un balanç positiu de la gestió del PP a l'equip de govern


  • Comparteix:

La presidenta local del Partit Popular, Berta Rodríguez, considera que el pacte de govern amb Convergència i Unió ha garantit l'estabilitat política al municipi i ha repercutit en millores per a la ciutadania. En un sopar d'homenatge a l'expresident popular, Francesc Llatjós, Rodríguez no va voler aclarir si es tornarà a presentar com a candidata a les properes eleccions municipals.

La diputada al Congrés i primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament, Berta Rodríguez, va fer un balanç molt positiu de la gestió del Partit Popular a l'equip de govern. Segons la presidenta local del PP, les àrees de Serveis Urbans, Descentralització, Esports i Economia, gestionades per regidors populars, han repercutit en una millora del benestar i la qualitat de vida dels santcugatencs i han servit per donar estabilitat al govern municipal.

Berta Rodríguez



Rodríguez va afegir que l'acció política del Partit Popular a l'equip de govern s'ha caracteritzat per la participació i el consens. En resposta als periodistes, la presidenta del Partit Popular no va voler aclarir si es tornarà a presentar com a cap de llista a les properes eleccions municipals.

Berta Rodríguez



Rodríguez va fer aquestes declaracions en el transcurs d'un sopar amb militants del PP que servia d'homenatge a la tasca de l'expresident de la formació, Francesc Llatjós. El secretari general del Partit Popular a Catalunya, Rafael Luna, va presidir el sopar, i va lloar l'acció dels regidors populars de Sant Cugat, que, segons ell, estan complint amb les demandes i necessitats de la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.