Berta Rodríguez exigeix a Maragall i Carod-Rovira que aturin els atacs contra les seus del PP


  • Comparteix:

La presidenta comarcal del PP denuncia que la seu del PP a Barberà del Vallès també va ser assetjada l'Onze de Setembre

La presidenta comarcal del PP denuncia que la seu del PP a Barberà del Vallès també va ser assetjada l'Onze de Setembre

La presidenta comarcal del PP, la santcugatenca Berta Rodríguez, ha denunciat que la matinada de l'Onze de Setembre la seu dels populars a Barberà del Vallès va patir un atac per part de 'grups radicals'. Rodríguez exigeix al president de la Generalitat i a totes les autoritats municipals i supramunicipals 'tolerància zero' amb aquests comportaments que, segons ha explicat, es repeteixen de forma habitual des de fa dos anys, també a la nostra ciutat.

Segons ha explicat la presidenta comarcal del PP, l'endemà de la Diada Nacional de Catalunya els militants del PP de Barberà del Vallès van trobar la porta de la seu esbotzada i pintades insultants a l'interior i exterior del local. Berta Rodríguez qualifica de 'feixistes' aquests comportaments i assegura que fins que aquestes accions no siguin eradicades, la Diada Nacional no podrà ser una celebració de tots els catalans.

Berta Rodríguez

Aquestes actituds demostren, una vegada més, l'actitud xenòfoba i feixista dels grups radicals. L'Onze de Setembre no serà una diada de tots els catalans fins que aquests comportaments siguin eradicats.


La presidenta comarcal del PP considera que les autoritats, tant municipals com supramunicipals, es mostren laxes a l'hora d'evitar els atacs a les seus del PP. Per això, Berta Rodríguez exigeix al president de la Generalitat i al líder d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, que tinguin 'tolerància zero' amb aquests comportaments.

Berta Rodríguez

El PP no demana, sinó exigeix, a Maragall i Carod-Rovira que posin remei a les accions d'aquests grups radicals que coarten la llibertat d'expressió del PP.


Aquesta denúncia arriba la mateixa setmana que el president del PP de Sant Cugat, Rafael Enríquez, hagi fet públic que la seu santcugatenca dels populars també va rebre pintades ofensives i taques de pintura a la façana durant la Diada Nacional. Els populars han demanat per escrit a l'alcalde que condemni públicament aquests comportaments i que posi mesures per evitar que es repeteixin.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.