Les JSC dediquen la primera Escola de Formació a la immigració, els drets civils i el municipalisme


  • Comparteix:

Les joventuts socialistes volen crear un discurs en sintonia amb els problemes dels joves

Les joventuts socialistes volen crear un discurs en sintonia amb els problemes dels joves

La secció local de les Joventuts Socialistes de Catalunya (JSC) han celebrat aquest cap de setmana la primera Escola de Formació, que porta el nom d'Àngel Casas, primer alcalde socialista de Sant Cugat. El municipalisme, els drets civils i la immigració han centrat els debats, que han comptat amb la participació de diversos càrrecs polítics del PSC de Sant Cugat i Catalunya.

Des de divendres i fins diumenge, les JSC de Sant Cugat s'han aplegat per discutir i formar-se al voltant de qüestions com els 25 anys d'Ajuntaments democràtics, els drets civils i el racisme. El primer secretari de les JSC de Sant Cugat, David Gutiérrez, explica l'objectiu d'aquesta primera Escola de Formació.

David Gutiérrez

Necessitem un discurs que arribi al dia a dia de la gent i dels joves. Volem crear una organització política el més semblant possible a la diversitat de la nostra ciutat.


Regidors del PSC al consistori santcugatenc com Salvador Gausa, Jordi Menéndez i Aintzane Conesa, el primer secretari de la formació, Ferran Villaseñor, el diputat socialista al Parlament Mohamed Chair i diversos membres d'associacions d'immigrants han estat alguns dels participants a les sis taules rodones, ponències i debats que s'han organitzat.

L'exalcalde de Sant Cugat i militant del PSC Àngel Casas ha estat l'encarregat de pronunciar la conferència inaugural i s'ha mostrat molt orgullós pel fet que les JSC hagin escollit el seu nom per batejar l'Escola de Formació.

Àngel Casas

És una gran satisfacció veure que hi ha continuïtat en la incorporació a la vida pública dels valors socialistes. I em sembla especialment il·lusionant que la joventut ho visqui.


De cara al futur, l'Escola de Formació de les JSC vol incidir en temes d'interès per als joves com la immigració, l'oci i el treball. En concret, les joventuts socialistes volen crear una assessoria laboral per a joves i replantejar el model de les Barraques de Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.