El PP denuncia que el bus de les Carpes causa molèsties als veïns del Passatge del Carme


  • Comparteix:

El tinnet d'alcalde de Serveis Territorials diu que en breu es buscarà una ubicació alternativa per la parada

El tinnet d'alcalde de Serveis Territorials diu que en breu es buscarà una ubicació alternativa per la parada

El PP denuncia les molèsties que generen els autobusos privats de la discoteca Chic quan estacionen al Passatge del Carme per recollir els joves que volen anar a les Carpes des de l'estació dels FGC. Des de l'equip de govern, el tinent d'alcalde de Serveis Territorials, Joan Recasens, ha reconegut que la ubicació d'aquests vehicles provoca problemes al veïnat i ha anunciat que es buscarà un emplaçament alternatiu.

La portaveu del grup popular, Berta Rodríguez, es va reunir la setmana passada amb alguns dels veïns afectats, que li van explicar que els divendres i dissabtes sempre es produeixen incidents quan els joves esperen l'arribada de l'autobús que els ha de conduir a les Carpes de Chic. És per això que Rodríguez ha demanat a l'equip de govern que prengui les mesures necessàries per evitar 'aldarulls' en aquesta zona, a través de la intervenció de la policia local.

Berta Rodríguez

S'ha tret la parada del bus del carrer Andana, però els veïns segueixen patint els aldarulls dels joves, que a més fan 'botellón'. Quines mesures prendran al respecte?


Des de l'equip de govern, el tinent d'alcalde de Presidència i Serveis Territorials, Joan Recasens, ha reconegut que les molèsties es produeixen i ha anunciat que s'està estudiant canviar l'emplaçament de la parada dels busos privats de Chic.

Joan Recasens

És cert que causa molèsties, i estem buscant una ubicació alternativa que arribarà en pocs dies.


La portaveu del PP ha demanat a l'alcalde que realitzi tot el possible per tal que a Sant Cugat es pugui conciliar el dret a l'oci amb el dret al descans del ciutadà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.