El Partit Popular demana a l'equip de govern responsabilitat a l'hora de sancionar les pintades i els cartells a les parets


  • Comparteix:

Els populars consideren 'absurda' la campanya de civisme mentre no es faci més incidència en aquestes qüestions

Els populars consideren 'absurda' la campanya de civisme mentre no es faci més incidència en aquestes qüestions

El Partit Popular demana a l'equip de govern responsabilitat a l'hora de sancionar les pintades i els cartells enganxats en algunes zones de la ciutat amb referències a les JERC i ERC. Els populars qualifiquen d'absurda la campanya de civisme engegada per l'equip de govern mentre no es depurin responsabilitats en aquest tipus d'actuacions.

La portaveu del grup popular, Berta Rodríguez, ha lamentat que l'equip de govern engegui campanyes de civisme ciutadà i no prengui mesures per sancionar al soci de govern i a les JERC per les pintades i els cartells amb referències a aquestes formacions. A més, Rodríguez, ha instat a l'alcalde a "reeducar els seus socis de govern", ja que són els primers en embrutar la ciutat.

Berta Rodríguez

Considerem absurda la campanya de civisme per mantenir la ciutat neta. Des de el PP fem una crida a l'alcalde per reeducar a ERC i les JERC i que no es dediquin a embrutar les parets.


Els popular també acusen a la federació nacionalista d'enganxar cartells el passat 11 de setembre anunciant un concert d'havaneres i embrutar així la ciutat sense que s'hagi denunciat aquesta actuació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.