Sant Cugat s'integrarà en un canal públic de TDT amb Rubí, Ripollet i altres municipis del Vallès Sud


  • Comparteix:

La Generalitat de Catalunya adjudicarà el 31 de desembre els tres canals públics de televisió digital terrestre (TDT) del Vallès Occidental. Sant Cugat s'integrarà en el canal que englobarà Rubí i Ripollet, entre d'altres localitats. L'Ajuntament ha iniciat un procés per constituir una productora que subministri continguts multimèdia de la ciutat als nous canals.

Sant Cugat s'englobarà en el canal públic de TDT que inclourà Rubí, Ripollet i Montcada, entre d'altres localitats del Vallès Sud. Els alcaldes de les ciutats, entre els quals es troba Lluís Recoder, han establert diversos contactes per començar determinar l'estructura del consorci que regirà el canal de TDT. En les negociacions, l'alcalde Lluís Recoder ha proposat que s'organitzi un supraconsorci que englobi els altres dos canals de la comarca, que corresponen a Sabadell, Terrassa i els municipis dels seus voltants.

El coordinador de l'Organisme Autònom de Comunicació i Informació Ciutadana (OAMCIC), Xavier Fornells, explica que Sant Cugat ha expressat la seva preocupació per la viabilitat econòmica del projecte i per les dificultats de constituir un nou marc comunicatiu comarcal que inclogui les localitats del Vallès Sud.

Xavier Fornells

Sant Cugat ha expressat la seva preocupació per la viabilitat econòmica del projecte i per la constitució d'un nou marc comunicatiu.


L'OAMCIC ha iniciat un procés per constituir una productora que subministri continguts multimèdia de Sant Cugat a aquestes noves emissores.

Xavier Fornells explica que Sant Cugat ha iniciat el procés d'adaptació a una nova situació comunicativa.

Xavier Fornells

Sant Cugat tindrà una productora multimèdia que oferirà continguts a la resta de canals.


L'adaptació de l'organisme a la nova etapa de la comunicació local, marcada per la integració multimèdia i la futura implantació de la TDT, es completarà amb el trasllat de Ràdio Sant Cugat i de la productora multimèdia als nous locals del carrer Plana de l'Hospital



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.