L'equip de govern afirma que la plaça Lluís Millet és segura i acusa el PSC de 'fer demagògia' amb aquesta qüestió


  • Comparteix:

Segons Joan Recasens, les actituds incíviques d'alguns conductors que circulen per la plaça sense autorització incrementen la inseguretat

Segons Joan Recasens, les actituds incíviques d'alguns conductors que circulen per la plaça sense autorització incrementen la inseguretat

L'equip de govern acusa el PSC de 'fer demagògia' quan demana més seguretat i més policia pel pas d'autobusos a la plaça Lluís Millet. El primer tinent d'alcalde, Joan Recasens, respon als socialistes que la plaça és segura i que s'han aplicat les mesures de mobilitat 'necessàries' proposades per l'expert Ole Thorson. Recasens ha afegit també que el que accentua les situacions de risc són les actituds incíviques dels conductors no autoritzats que no respecten la prohibició de circular per aquest espai.

El primer tinent d'alcalde, Joan Recasens, assegura que l'equip de govern està satisfet amb la decisió de permetre la circulació dels autobusos per la plaça Lluís Millet. Recasens, que considera que la plaça és segura, nega que no s'hagin aplicat les mesures necessàries proposades per l'expert en mobilitat, Ole Thorson, tal i com han afirmat els socialistes.

El primer tinent d'alcalde de l'equip de govern, Joan Recasens, considera que el PSC fa demagògia quan reclama més seguretat i més policia pel pas d'autobusos.

Joan Recasens

El PSC fa demagògia quan demana més policia i més mesures de seguretat a la plaça Lluís Millet.


Joan Recasens nega que la plaça sigui 'insegura' i afirma que les situacions de risc sorgeixen sovint a Lluís Millet quan conductors de motos i cotxes no respecten les normes. Segons el tinent d'alcalde, la policia ha multat diversos conductors que circulaven per la plaça sense estar autoritzats.

En aquest sentit, Recasens afirma les actituds incíviques de conductors i vianants poden provocar situacions de risc per a la seguretat.

Joan Recasens

Si els conductors i els vianants cometen accions incíviques, es poden produir situacions de risc.


El primer tinent d'alcalde ha elogiat les mesures que ha pres l'equip de govern per reformar la plaça Lluís Millet. Segons Recasens, l'aspecte la plaça ha millorat respecte aspectes d'anys anteriors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.