L'Ajuntament destina 102 mil euros en causes solidàries durant l'any 2001


  • Comparteix:

L'Ajuntament va destinar 102 mil euros en causes solidàries durant l'any passat . Aquesta dada s'ha fet pública en el ple d'aquest mes, on ERC ha aprofitat per a demanar a l'equip de govern que augmenti les ajudes i destini un 1per cent del pressupost, i NO un 0,7 per cent com fins ara.

Malgrat que la partida original de solidaritat de l'any passat era de 136 mil euros, l'aportació del consistori s'ha quedat en 102 mil, uns 17 milions de pessetes. Una quantitat que l'ajuntament ha destinat, entre d'altres projectes, a pagar les quotes del Fons Català de Cooperació i la Coordinadora Catalana d'Ajuntaments Solidaris amb el poble saharauí.

Després de la donació d'aquesta partida, a l'administració local li resten 34 mil euros que s'incorporarà al pressupost del present exercici. Un exercici que, segons ERC, hauria de destinar un 1 per cent del pressupost, i no el 0,7.

El destí del pressupost en solidaritat és una decisió que depèn de la Coordinadora d'ONG's i els tècnics de l'Oficina Solidària, amb el consens de la comissió de Cooperació Municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.