L'educació s'endú el 92% de la inversió de la Generalitat a Sant Cugat els anys 2004 i 2005


  • Comparteix:

La Generalitat ha destinat 13'5 milions d'euros d'inversió a Sant Cugat des que governa el tripartit, el 92% dels quals s'han centrat en l'àmbit de l'educació. El PSC considera aquesta xifra com una demostració de la sensibilitat social i municipalista del govern català. Els socialistes de Sant Cugat també es feliciten per la futura construcció de l'hospital de referència i de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a la nostra ciutat.

Les inversions de la Generalitat a l'àrea d'influència de Terrassa, que inclou Sant Cugat, s'han incrementat un 107% entre els exercicis 2003 i 2005. L'últim pressupost del govern de CiU va destinar 34 milions d'euros als 10 municipis d'aquesta subcomarca, mentre que el primer pressupost realitzat pel tripartit va pujar la xifra fins als 54 milions. En l'exercici del 2005, el govern català ha destinat prop de 71 milions d'euros a la demarcació.

Davant d'aquestes dades, el primer secretari de la federació Vallès Oest del PSC i alcalde de Terrassa, Pere Navarro, considera que queda demostrada la sensibilitat municipalista del govern de la Generalitat.

Pere Navarro

En primer lloc, es nota la sensibilitat de la Generalitat envers els municipis i l'increment substancial de les polítiques adreçades a les persones.


Pel que fa a Sant Cugat, els socialistes han indicat que el govern català ha destinat els últims dos anys un total de 13'5 milions d'euros en inversions, un 92'5% dels quals s'han dedicat a l'educació. Salvador Gausa és el primer secretari del PSC de Sant Cugat.

Salvador Gausa

A Sant Cugat, en el període 2004-2005, s'ha invertit 13'5 milions d'euros, 12'5 dels quals a educació. Demostra l'atenció a un dels principals elements de les polítiques a les persones.


Els socialistes s'han felicitat, també, per la futura construcció de l'hospital de referència que donarà servei a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal, i de la comissaria dels Mossos d'Esquadra, que serà una realitat a la nostra ciutat l'any 2007.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.