Llum verda definitiva a la reforma de la seu de l'EMD, que inclourà una escola de música i una biblioteca


  • Comparteix:

L'oposició veu problemes tècnics i pressupostaris al projecte

L'oposició veu problemes tècnics i pressupostaris al projecte

La Junta de Veïns de l'EMD de Valldoreix ha aprovat definitivament, amb els vots a favor de l'equip de govern i en contra de l'oposició, el projecte de reforma de la planta baixa i el soterrani de l'edifici Vall d'Or, que acollirà l'escola de música i un punt de lectura. CiU i PP rebutgen el projecte perquè creuen que té deficiències tècniques i no respon a les necessitats dels valldoreixencs.

Després de l'aprovació provisional, el passat mes de juliol, i del període d'exposició pública, durant el qual CiU ha presentat al·legacions, la Junta de Veïns de l'EMD ha fet ara l'aprovació definitiva d'aquest projecte, que haurà de permetre en breu l'inici de les obres d'arranjament de la planta baixa i el soterrani de l'actual seu administrativa de l'EMD.

Tot i que de moment no hi ha cap empresa interessada en tirar endavant les obres, la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, espera que l'adjudicació es pugui fer ben aviat.

Montserrat Turu

És veritat que de moment no s'ha presentat cap empresa, però sabem que darrerament hi ha gent que s'hi ha interessat. Esperem poder adjudicar les obres aviat.


Des de l'oposició, CiU i PP han carregat durament contra el projecte i han alertat sobre alguns 'defectes tècnics' que podrien acabar encarint les obres i entorpint l'execució. El portaveu de CiU, Francesc Cardoner, ha defensat les al·legacions presentades pel seu grup i ha resumit així la seva oposició al projecte.

Francesc Cardoner

Manca seguretat per als alumnes de l'escola de música. Falten partides al pressupost. El projecte no està ben definit. No s'ha permès la participació i el projecte no soluciona les necessitats dels valldoreixencs.


Durant el debat d'aquest punt, equip de govern i oposició han discutit sobre les característiques tècniques del projecte i finalment la presidenta de l'EMD ha demanat a la secretària un informe jurídic sobre la possibilitat de fragmentar l'execució de l'obra en dues fases.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.