El PP carrega contra el PSC per donar suport a la campanya 'Un país, una bandera'


  • Comparteix:

La presidenta del Partit Popular, Berta Rodríguez ha acusat els socialistes de no tenir un discurs definit i navegar segons bufa el vent. La dirigent popular ha fet aquests dures acusacions arran de la votació del PSC a favor que el dia 11 de setembre només onegi la senyera al balcó de l'Ajuntament.

Berta Rodríguez ha acusat el PSC de no tenir cap mena de coherència política ni ideològica i ha afegit que els socialistes tenen un discurs diferent a cada municipi i comunitat autònoma:

Berta Rodríguez



La presidenta del PP considera que la votació del PSC a favor que només onegi la bandera catalana té com a únic objectiu enfrontar les diferents sensibilitats dels catalans. Berta Rodríguez assegura que la resta de companys del PSOE s'han mostrat perplexos per la votació del PSC a Sant Cugat:

Berta Rodríguez



La popular aposta perquè el dia 11 de setembre onegi la senyera i també la bandera espanyola al balcó de l'Ajuntament, ja que, afirma, les dues formen part de la mateixa "nació".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.