El PP vol que l'Ajuntament es personi com a acusació en els casos de dones maltractades


  • Comparteix:

El PP proposarà al ple de dilluns que l'Ajuntament es personi com acusació particular a les denúncies de dones maltractades de la nostra ciutat. D'aquesta manera, els populars volen garantir que si les dones retiren la denúncia, l'Ajuntament segueixi endavant el procés i es penalitzi els agressors, sempre i quan la policia hagi intervingut abans per agressions.

El Partir Popular instarà a l'Ajuntament a seguir treballant en defensa de les dones maltractes amb la moció que presentarà al ple de dilluns. Els populars proposen que l'Ajuntament actuï com acusació particular a les denúncies de dones maltractades de la nostra ciutat i evitar, així, que en els casos que la víctima retiri la denúncia, els agressors quedin impunes. En aquests casos, l'Ajuntament només es personaria si hi ha constància que la policia ha intervingut per agressions. La portaveu del Partit Popular de Sant Cugat, Berta Rodríguez, explica així la proposta.

Berta Rodríguez

En tots aquells casos que consti que la policia local ha intervingut, que l'Ajuntament es personi com acusació particular. D'aquesta manera, en cas que les dones retirin la denuncia, seguiria el procés.


Rodríguez, a més, ha afegit que no es tracta d'una moció política, sinó d'una proposta que pretén defensar i garantir els drets de les dones. En cas que la moció del grup popular s'aprovés al ple de dilluns, aquesta mesura s'afegiria a les iniciatives ja existents del consistori en defensa de les dones com el servei municipal DonaInformació, el servei de teleassistència mòbil per a dones maltractades i el minut de silenci abans de cada ple en record de les víctimes de la violència de gènere, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.