El ple municipal debat avui la modificació del pla parcial del Turó de Can Mates i la carretera de Vallvidrera


  • Comparteix:

La modificació del pla parcial del Turó de Can Mates i la carretera de Vallvidrera que ha de permetre reduir el perímetre de la rotonda que enllaça la carretera amb el carrer Manel Farrés és una de les qüestions que es debatran avui al ple municipal. Els partits també tractaran una moció socialista que reclama elaborar un pla de ciutat per consensuar cinc qüestions estratègiques per al futur de Sant Cugat

El ple tractarà l'aprovació provisional de la modificació del pla parcial del Turó de Can Mates i la carretera de Vallvidrera. La modificació hauria de permetre la reducció del perímetre de la rotonda construïda fa poc més d'un any a la cruïlla entre el carrer Manel Farrés i la carretera de Vallvidrera. Els veïns de la zona s'han mobilitzat en diverses ocasions per reclamar una reducció de carrils de la rotonda, ja que el trànsit de vehicles provoca molèsties als residents.

També a la sessió d'avui es debatrà la creació de la comissió de seguiment que ha de vetllar pel correcte desenvolupament de l'Agenda 21 Local.

En l'apratat de mocions, destaca la proposta del PSC perquè s'elabori un pla de ciutat per consensuar cinc qüestions estratègiques per al futur de Sant Cugat o la proposta de CiU perquè es dugui a terme el soterrament de les línies dels FGC al seu pas pel centre de la ciutat.

No hi faltaran una moció de CiU per adoptar el domini .CAT o una de CiU, PSC, ERC i ICV a favor del nou Estatut de Catalunya. De la seva banda, el PP demanarà que l'Ajuntament es personi com a acusació particular en les denúncies de dones maltractades de la nostra ciutat. Els populars pretenen garantir que, si les dones retiren la denúncia, l'Ajuntament continuï el procés i es penalitzin els agressors, sempre i quan la policia hagi intervingut abans per agressions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.