Recoder reestructura l'organigrama de l'equip de govern després de la mort de Jaume Tubau


  • Comparteix:

Recoder assumeix les funcions de Seguretat Ciutadana

Recoder assumeix les funcions de Seguretat Ciutadana

L'alcalde Lluís Recoder ha reestructurat l'organigrama de l'equip de govern després de la mort de Jaume Tubau. Jordi Puigneró és el nou regidor de Relacions Institucionals, Participació i Civisme, Lluís Recoder assumeix la cartera de Seguretat Ciutadana i Marta Subirà passa a ser regidora de Serveis Generals, Comunicació, Societat de la Informació i Polítiques d'Igualtat.

La reestructuració del cartipàs municipal passarà avui pel debat del ple. En les modificacions de l'organigrama de l'equip de govern, Recoder assumirà Seguretat Ciutadana, una àrea que depenia del difunt Jaume Tubau. L'alcalde es marca com a objectius incrementar la seguretat a la ciutat i garantir una transició efectiva entre la Policia Nacional espanyola i els Mossos d'Esquadra.

Recoder afirma que la seguretat a la ciutat no es pot garantir exclusivament amb l'acció de la policia municipal.

Lluís Recoder

La seguretat és bàsica per a Sant Cugat i totes les ciutats. La seguretat, però, no es pot garantir només amb la Policia Municipal.


Jordi Puigneró, que va assumeix el càrrec després de la mort de Tubau, dirigirà la regidoria de Relacions Institucionals, Participació i Civisme. La regidoria estarà adscrita a Alcaldia i no dependrà de cap tinent d'alcalde. Puigneró renunciarà al càrrec de cap de gabinet d'alcaldia, que quedarà vacant.

Puigneró, que se sent satisfet amb les funcions assumides, fa un balanç de les àrees que dirigirà.

Jordi Puigneró

Estic molt content pel nomenament. Hem mirat a quines regidories tenia coses per poder aportar.


Marta Subirà cedeix a Puigneró les funcions de Participació Ciutadana i Acció Cívica, que ara passen a dir-se Participació i Civisme. Subirà es converteix en regidora de Serveis Generals, Comunicació, Societat de la Informació i Polítiques d'Igualtat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.