El PSC i ICV-EA critiquen que 12 dels 13 regidors de l'equip de govern tinguin dedicació exclusiva


  • Comparteix:

Lluís Recoder defensa el model de l'actual equip de govern

Lluís Recoder defensa el model de l'actual equip de govern

El PSC i ICV-EA critiquen que 12 dels 13 regidors de l'equip de govern tinguin dedicació exclusiva després de la reestructuració del cartipàs municipal. Els dos partits es mostren partidaris d'un model que atorgui més funcions als càrrecs tècnics. En canvi, l'alcalde Lluís Recoder defensa que els regidors tinguin dedicació exclusiva, ja que Sant Cugat no disposa d'una plantilla de funcionaris tan àmplia com altres poblacions.

Coincidint amb l'anunci de la reforma del cartipàs municipal que s'ha fet arran de la mort de Jaume Tubau, ICV i PSC s'han preguntat en el ple si cal que el nou regidor Jordi Puigneró es dediqui a la seva àrea de forma exclusiva. Segons les dues formacions, el nombre de regidors en dedicació exclusiva -12 dels 13 que formen part de l'equip de govern- és excessiu i s'hauria de de seguir el model d'altres ciutats amb un nombre d'habitants similar, on no hi ha tants regidors en dedicació exclusiva.

El portaveu socialista, Salvador Gausa, ha assegurat que l'equip de govern no compleix, en aquest sentit, amb l'aposta per un model gerencial.

Salvador Gausa

Tenim una estructura duplicada, tot mantenint càrrecs tècnics. Això és una cortina de fum. No han apostat pel model gerencial.


L'alcalde, Lluís Recoder, ha defensat, en canvi, el fet que els regidors tinguin dedicació exclusiva i que comptin amb un equip tècnic nombrós. I és que segons Recoder, Sant Cugat no disposa d'una plantilla de funcionaris tan àmplia com altres poblacions.

Lluís Recoder

Els regidors asssumeixen feina, perquè no comptem amb tants funcionaris com altres ciutats amb poblacions similars.


Amb la reorganització de l'equip de govern, Jordi Puigneró s'ha convertit en el nou regidor de Relacions Institucionals, Participació i Civisme, Lluís Recoder ha assumit la cartera de Seguretat Ciutadana i Marta Subirà s'ha convertit en regidora de Serveis Generals, Comunicació, Societat de la Informació i Polítiques d'Igualtat.

Pel que fa a les funcions de cap de gabinet d'alcaldia, Recoder ha explicat que aquesta tasca es repartirà entre el mateix Jordi Puigneró i l'àrea d'alcaldia, malgrat que la intenció inicial era que el nou regidor continués com a cap de gabinet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.