ERC considera que la posició del PP sobre l'11-S qüestiona el seu gir catalanista


  • Comparteix:

Per Esquerra Republicana, la iniciativa engegada pel Partit Popular qüestiona el suposat gir catalanista del PP. Els republicans han demanat a l'alcalde que expliqui la seva abstenció en la votació d'una moció a favor del reconeixement de la identitat de Catalunya.

El portaveu d'Esquerra Republicana, Eduard Pomar, ha carregat contra els populars acusant-los de fer ostentació del seu fervor espanyolista.

Eduard Pomar



Esquerra ha qualificat la iniciativa engegada pel PP de desproporcionada i ha acusat el PP de no respectar la decisió dels ciutadans de Sant Cugat, impugnant un acord de ple.

Eduard Pomar ha explicat que ara la pilota està en el terrat de l'alcalde i li ha exigit que doni explicacions sobre l'abstenció en la moció perquè la senyera onegi en solitari. Segons el portaveu republicà el pacte amb el PP està deixant Convergència i Unió sense llibertat de moviments:

Eduard Pomar



Recordem que ja ahir el PSC hi va dir la seva, afirmant que el PP no respectava la plurinacionalitat de l'Estat i practicava el pensament únic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.