Més d'un centenar de militants de les JERC de Sant Cugat participen a l'Acampada Jove que el partit republicà ha fet a Arbúcies


  • Comparteix:

Més de 19 mil persones han assistit a l'Acampada Jove de les JERC a Arbúcies. Les JERC de Sant Cugat han contribuït a aquesta xifra amb un centenar de joves, entre militants i simpatitzants. La secció jove d'ERC ha valorat positivament l'organització de l'estada, així com el treball realitzat fins ara per la formació a nivell local.

L'Acampada Jove de les JERC ha triomfat per sisè any consecutiu. Des de la seva aparició, l'any 96, l'Acampada ha millorat la seva organització i s'ha erigit com el punt de referència dels joves de l'esquerra independentista.

Un centenar de sancugatencs, entre militants i simpatitzants de les JERC, han passat des de dimecres i fins ahir per Arbúcies. Aquesta és una bona mostra de la bona acceptació de l'Acampada, segons el president de les JERC, Toni Ramon, que ha resumit les claus d'aquesta consolidació:

Toni Ramon

Les claus de la consolidació de l'Acampada radica en la millora interna de l'organització i en els convidats polítics de tot l'Estat


L'Acampada a Arbúcies també ha servit perquè les seccions joves d'ERC debatin el seu paper a les seves respectives ciutats. Pel que fa a Sant Cugat, Toni Ramon ha valorat positivament el treball realitzat fins ara, tot i que les properes eleccions esdevenen la preocupació més important:

Toni Ramon

Les JERC no ens poden adormir perquè hem de treballar molt de cara a les properes eleccions


Ramon ha afegit que els habitatges i la manca d'espais d'oci alternatius continuen sent els problemes que més afecten a la gent jove de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.