El PSC ressalta que el Vallès Oest rebrà enguany un 22% més dels pressupostos catalans


  • Comparteix:

L'increment de la dotació econòmica supera en deu punts la mitjana del pressupost català

L'increment de la dotació econòmica supera en deu punts la mitjana del pressupost català

El PSC destaca l'increment de la inversió al Vallès Oest en els pressupostos de la Generalitat del 2006. Els socialistes remarquen que aquesta zona, on es troba Sant Cugat, rebrà prop de 127 milions d'euros, un 22% més que l'any passat. L'augment de la dotació econòmica supera en deu punts la mitjana del pressupost català, que creix un 12%.

La Generalitat destinarà al Vallès Oest - que comprèn Sant Cugat, Terrassa i la seva àrea d'influència- més de 127 milions d'euros, 23 milions més que l'exercici passat, augment que implica un creixement del 22% respecte l'any passat.

El vicepresident de la federació Vallès Oest i portaveu socialista a Sant Cugat, Salvador Gausa, destaca els 'aspectes positius' del pressupost català.

Salvador Gausa

Hi ha una reducció del dèficit, no s'incrementa la pressió fiscal i es consolida l'alt nivell d'inversions del pressupost anterior.


Entre les inversions més importants, destaquen el perllongament de la línia dels Ferrocarrils de la Generalitat a Terrassa i la remodelació de l'Hospital de Terrassa. A més, els comptes també preveuen l'edificació de les comissaries dels Mossos d'Esquadra a Sant Cugat, Terrassa i Rubí, i la construcció del Palau de Justícia a la cocapital vallesana.

El diputat socialista, Josep Casajoana, explica per què el Vallès Oest necessita més inversió que altres zones de Catalunya.

Josep Casajoana

L'increment del 22% té sentit perquè la zona necessita que s'hi destinin més recursos públics per mantenir el creixement de l'àrea.


El pressupost general de l'executiu català augmenta un 12% respecte al 2005 i comptarà amb gairebé 30.000 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.