CiU de Valldoreix diu que l'EMD hauria d'haver rebutjat des del principi el projecte de Can Monmany


  • Comparteix:

La federació nacionalista diu que els 'dubtes' de Turu són els que han generat alarma social

La federació nacionalista diu que els 'dubtes' de Turu són els que han generat alarma social

El grup de CiU a Valldoreix es felicita per la decisió de l'EMD de no atorgar la compatibilitat urbanística al projecte de la Fundació Mercè Fontanilles per Can Monmany, però critica l'equip de govern de Valldoreix per no haver-se posicionat en contra de la proposta des del principi. La federació nacionalista creu que la presidenta de l'EMD ha donat esperances a la Fundació i nega que el seu grup hagi contribuït a fomentar l'alarma social.

El vocal de CiU a Valldoreix, Marc Monells, veu amb bons ulls que l'EMD de Valldoreix hagi decidit que l'activitat proposada per la Fundació Mercè Fontanilles no s'adequa al planejament urbanístic dels terrenys de Can Monmany. Monells, però, retreu a l'equip de govern de Valldoreix que no hagi rebutjat des del principi i amb contundència el projecte, i afegeix que aquests 'dubtes' són els que han alarmat alguns valldoreixencs.

Marc Monells

Celebrem la decisió, estem molt contents. Ens sap greu que l'equip de govern de Valldoreix no s'hagi posicionat amb fermesa des del principi contra el projecte. Han tingut molts dubtes i això és el que ha amoïnat els veïns.


Segons Monells, durant les darreres setmanes s'ha donat la sensació que la presidenta de l'EMD estava interessada en un equipament social com el proposat per la Fundació Mercè Fontanilles. El vocal de la federació nacionalista creu que ha estat la pressió del grup de CiU a Valldoreix, sumada al posicionament contrari de l'alcalde de Sant Cugat i als dubtes d'ERC, la que ha aconseguit tirar enrere el projecte i provocar un 'canvi en la posició de la presidenta de l'EMD'.

Monells també nega rotundament que el seu grup hagi contribuït a crear alarma social, com havia assegurat Montserrat Turu.

Marc Monells

És fals. Nosaltres ens vam assabentar del projecte pels veïns. L'EMD no ens havia informat. Ens vam informar nosaltres i simplement hem intentat respondre als veïns que s'han adreçat a nosaltres.


El grup de CiU a Valldoreix creu que la Fundació Mercè Fontanilles es farà enrera i retirarà el projecte i afegeix que s'haurà de buscar una solució viable per a la propietat de Can Monmany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.