El reglament del Síndic i la construcció de dues benzineres, a debat del ple municipal d'avui


  • Comparteix:

L'aprovació del reglament dels Síndic de Greuges municipal, la construcció de dues benzineres i la cessió completa dels terrenys de l'onzena escola de primària passen pel ple aquest dilluns. L'ordre del dia també inclou diverses mocions, entre elles una del PSC i ICV-EA sobre l'aprovació de l'acord econòmic entre l'Ajuntament i l'EMD de Valldoreix.

L'aprovació inicial del reglament del Síndic de Greuges passa avui pel ple. En l'ordre del dia també s'inclou un punt sobre la construcció de dues benzineres a Sant Cugat. La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, explica on se situarien les estacions de servei.

Mercè Conesa

Proposem que allà on l'antic camí del cementiri desemboca l'AP-7 i a la sortida a del'autopista de l'Hospital General de Catalunya, s'hi ubiquin dues benzineres.


En el ple també es proposarà l'adhesió al manifest de la Diputació de Barcelona i de la Federació i l'Associació de Municipis amb motiu del Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones. Un altre dels punts de l'ordre del dia és la proposta de l'aprovació de cessió gratuïtat del terreny municipal a la Generalitat per a la construcció de l'onzena escola de primària.

Escoltem Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Ara fem la cessió completa del solar a la Generalitat, perquè fins ara només s'hi ha passat el domini del terreny.


Entre les mocions dels grups municipals, destaquen la proposta del PSC i ICV-EA sobre l'acord econòmic entre l'Ajuntament i l'EMD de Valldoreix o les propostes dels socialistes de propiciar un pacte en grans temes de ciutat o de crear un servei municipal de mediació social. També hi ha una moció d'ICV-EA sobre transport escolar a la ciutat i la demanda d'ERC de convertir Sant Cugat en ciutat antitaurina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.