L'EMD de Valldoreix concedeix una llicència de parcel·lació a l'empresa que havia edificat sense permisos


  • Comparteix:

L'EMD de Valldoreix ha concedit una llicència de parcel·lació a Bei Barcelona, empresa responsable de les obres dels xalets que, presumptament, es van construir sense llicència. Aquesta decisió s'ha aprovat unànimement en el darrer ple del districte.

L'últim consell de la Junta de Valldoreix s'acomiada fins setembre fent tractes, de nou, amb la promotora immobiliària Bei Barcelona. Tots els partits han aprovat la concessió d'aquesta llicència de parcel·lació, que permet a l'empresa total llibertat d'actuació sobre més de 5.500 metres quadrats.

El vocal del PP, Pantaleón de Miguel, ha recordat el capítol que es va denunciar al gener, quan Bei Barcelona va construir 3 xalets en zona verda, fent un ús presumptament incorrecte de la llicència que s'havia concedit. Ara, però, ha felicitat a l'equip de govern actual perquè en aquesta ocasió, diu, s'han seguit els procediments correctes:

Pantaleón de Miguel

Després de 3 anys i mig, és la primera vegada que l'EMD concedeix una llicència correctament


Amb aquests terrenys, Bei Barcelona pot fer parcel.les d'un mínim de 600 metres quadrats i edificis d'un màxim de 16 metres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.