El PSC diu que la postura de l'alcalde sobre el centre social de Can Monmany és 'excloent'


  • Comparteix:

El portaveu, Salvador Gausa, acusa Recoder de defugir els problemes socials

El portaveu, Salvador Gausa, acusa Recoder de defugir els problemes socials

El PSC considera que el posicionament de l'alcalde sobre la proposta d'un equipament social per a la finca de Can Monmany reflecteix un model de ciutat excloent. Els socialistes acusen Lluís Recoder de voler defugir els problemes socials i plantejar una visió fictícia de la realitat.

El portaveu municipal socialista, Salvador Gausa, ha manifestat el seu desacord amb les declaracions de l'alcalde sobre la proposta de la Fundació Mercè Fontanilles d'instal·lar un centre de reinserció social a la finca de Can Monmany, a Valldoreix. I és que la setmana passada, Lluís Recoder va anunciar que l'Ajuntament s'oposaria amb tots els mecanismes possibles a aquest centre perquè provocaria problemes i perjudicaria la qualitat de vida dels veïns de la zona.

Salvador Gausa creu que aquesta postura reflecteix una concepció 'excloent' de la ciutat i una visió fictícia de la realitat.

Salvador Gausa

No som millors ni pitjors que altres ciutats, ni més purs ni més pecadors que la resta de ciutadans. No hem de defugir els problemes socials. L'alcalde ens planteja la visió d'una illa en què no existeixen els problemes.


Gausa afegeix que el posicionament públic de l'alcalde arriba massa tard i que en tot aquest temps s'ha permès que circulin rumors sobre l'equipament social proposat. A més, el portaveu socialista considera que Lluís Recoder ha demostrat que no coneix a fons el projecte.

Salvador Gausa

S'ha produït molt tard, deixant el camp abonat per als rumors, i s'ha posicionat sense conèixer el projecte, parlant de coses que no hi són. Demanem polítics que convisquin amb la complexitat del món d'avui.


Els socialistes demanen rigor a l'alcalde en els seus posicionaments públics i consideren que cal abordar aquests temes tenint en compte la seva complexitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.