ICV-EA critica la postura de l'alcalde sobre el centre social de Can Monmany i demana a ERC que alci la veu


  • Comparteix:

Els ecosocialistes afirmen que el model de ciutat de Lluís Recoder és elitista

Els ecosocialistes afirmen que el model de ciutat de Lluís Recoder és elitista

ICV-EA acusa l'alcalde de 'populisme' i de tenir poca sensibilitat social per la seva postura contrària a la instal·lació d'un equipament social a la finca de Can Monmany. Els ecosocialistes consideren que el model de ciutat de Lluís Recoder és elitista i fan una crida a ERC perquè trenqui el seu silenci i es distanciï del posicionament de l'alcalde.

La formació ecosocialista s'ha mostrat molesta pels comentaris de Lluís Recoder sobre la possible instal·lació a la finca de Can Monmany, a Valldoreix, de diversos centres socials proposats per la Fundació Mercè Fontanilles. Iniciativa considera que la postura de l'alcalde és 'radical' i 'populista', i nega l'existència de necessitats reals per part de la població santcugatenca i de l'entorn. Així ho ha dit el representant d'ICV-EA al Consell Municipal de Serveis Socials, Adolfo Rodríguez.

Adolfo Rodríguez

Ens estranya que l'alcalde faci unes declaracions amb tanta manipulació i populisme. Així li farem saber a ERC, responsable polític de l'àrea de Serveis Socials i Sanitat.


Iniciativa vol que ERC 'trenqui el seu silenci' i es posicioni clarament sobre aquest tema. Si la resposta dels republicans no és 'progressista', els ecosocialistes es reserven el dret d'abandonar els consells i les taules de participació de l'àrea de Sanitat i Serveis Socials.

La formació vol que els socis de govern de CiU es distanciïn del model de ciutat de l'alcalde que, segons diuen, és elitista i en ocasions 'inhumà'. Adolfo Rodríguez.

Adolfo Rodríguez

L'alcalde vol una ciutat insostenible i d'alt standing, sense tenir en compte la gent que som una mica diferent. El tipus de ciutat de l'alcalde és bastant inhumà.


De la seva banda, la regidora d'ICV-EA Àssun Reyes considera que utilitzar com a argument per rebutjar el projecte el fet que l'equipament social proposat sigui supralocal és poc convincent, ja que a la ciutat hi ha altres serveis supramunicipals que, en canvi, tenen una bona acceptació per part de l'equip de govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.