L'alcalde qualifica de 'partidistes' les crítiques de PSC i ICV sobre l'equipament social de Can Monmany


  • Comparteix:

Recoder reitera que un equipament d'aquestes dimensions no és convenient a tocar del nucli urbà

Recoder reitera que un equipament d'aquestes dimensions no és convenient a tocar del nucli urbà

L'alcalde manté la seva postura contrària a l'equipament social proposat per a la finca de Can Monmany per la Fundació Mercè Fontanilees. Després de les crítiques de PSC i ICV-EA. Lluís Recoder insisteix en què un centre de les dimensions que com el plantejat, amb més de 600 usuaris, seria perjudicial per als veïns de la zona. Recoder considera també que les acusacions dels grups d'esquerra a l'oposició són 'partidistes', perquè només es dirigeixen a l'alcalde i no a l'EMD.

Les acusacions de poca sensibilitat social efectuades pel PSC i ICV-EA contra l'alcalde no han modificat en absolut la postura de Lluís Recoder sobre la proposta de la Fundació Mercè Fontanilles d'instal·lar a la finca de Can Monmany diversos centres socials.

Recoder manté que aquest equipament, tal com es va plantejar inicialment amb més de 600 usuaris, provocaria 'gravíssims problemes' als veïns, i remarca que a data d'avui no existeix cap equipament similar d'aquestes dimensions enlloc de Catalunya.

Lluís Recoder

A Catalunya no existeix cap centre d'aquest tipus, i seria fer experiments que, sense cap dubte, pertorbarien la vida de la ciutat. Un centre d'aquesta mena en un nucli urbà causa gravíssims problemes.


L'alcalde considera, a més, que les crítiques dels grups d'esquerra a l'oposició són 'partidistes', ja que només qüestionen la seva postura però no diuen res del posicionament -també contrari al projecte- de l'equip de govern de l'EMD de Valldoreix, on aquests partits governen.

Lluís Recoder

Si les crítiques s'adrecessin també contra l'EMD les entendria, però com que no és així, són totalment partidistes. Si el que volen és defensar la instal·lació d'aquest centre, que sapiguen que jo m'hi oposaré.


Recoder ha volgut remarcar també que no és convenient ubicar un equipament d'aquestes característiques a tocar d'un nucli urbà, i ha recordat que, malgrat que la Fundació no l'ha informat directament sobre la proposta, inicialment, s'havia parlat de persones en procés de desintoxicació i reinserció social.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.