ERC no comparteix les declaracions de Recoder sobre Can Monmany però admet que la proposta planteja dubtes


  • Comparteix:

El regidor republicà, Enric Tomàs, admet que el tema s'ha de decidir amb molta calma i el màxim consens

El regidor republicà, Enric Tomàs, admet que el tema s'ha de decidir amb molta calma i el màxim consens

ERC no comparteix les declaracions de l'alcalde en contra del projecte inicial de la Fundació Mercè Fontanilles per a la finca de Can Monmany, però reconeix que la proposta planteja dubtes sobre la seva viabilitat. El regidor de Sanitat i Serveis Socials, el republicà Enric Tomàs, diu que un tema com aquest, que afecta els veïns d'un nucli urbà, s'ha de decidir amb calma i amb el màxim consens.

En resposta a una interpel·lació d'ICV-EA al ple de desembre, el regidor de Sanitat i Serveis Socials, el republicà Enric Tomàs, ha dit que la seva formació no comparteix les declaracions de Lluís Recoder en contra de la proposta inicial de la Fundació Fontanilles per a Can Monmany. Tot i això, ERC reconeix que sobre el projecte planen dubtes importants, especialment pel que fa a les dimensions de l'equipament social proposat. Enric Tomàs.

Enric Tomàs

Les declaracions de l'alcalde, tal com van ser dites, no les comparteixo. El tema de Can Monmany és complicat. Tal com es va plantejar inicialment, planteja interrogants sobre la viabilitat, sobretot pel seu volum.


Tomàs afegeix que la implantació d'un equipament social a Can Monmany és un tema sensible, sobretot perquè afecta als veïns d'un nucli urbà consolidat, i per això cal discutir-ho amb calma i el màxim consens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.