Ferrés destaca les millores de mobilitat que s'estan executant


  • Comparteix:

El regidor de Mobilitat, Jordi Ferrés, ha llençat un missatge de tranquil·litat a la població sobre les obres que s'estan realitzant a diferents punts de la ciutat. Ferrés ha dit que no totes comportaran el tancament de carrers al trànsit i que ocasionaran el mínim de molèsties.

Així de clar s'ha mostrat el regidor de Mobilitat, davant l'allau d'obres que s'estan executant a diverses vies de la ciutat. Ferrés ha anunciat que el dia 6 d'agost es tallarà el carrer Àngel Guimerà, durant dos dies, per canviar la instal·lació telefònica.

Farrés també ha aprofitat per fer una valoració positiva de la reobertura del carrer Safarejos i el funcionament del trànsit a la plaça dels 4 Cantons. Una mesura que s'ha aplicat de la millor manera:

Jordi Farrés



Ferrés també ha comentat que al Vial Interpolar es col·locarà senyalització vertical, bandes rugoses i un aparcament en bateria per reduir la velocitat i garantir la seguretat dels vianants.
En conjunt, totes aquestes obres obeeixen a un Pla del Centre totalment coherent, segons Jordi Farrés:

Jordi Farrés



El Carrer del Pla de Vinyet també serà objecte d'obres durant aquest agost, ja que s'ampliaran les dues voreres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.