La CUP es presenta com a alternativa als partits tradicionals


  • Comparteix:

La formació independentista vol incentivar la participació ciutadana

La formació independentista vol incentivar la participació ciutadana

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) es presentarà a les eleccions municipals del 2007 com a alternativa als partits tradicionals. La formació independentista pretén incentivar la participació política mitjançant processos oberts a la ciutadania. D'altra banda, la CUP iniciarà una campanya per analitzar i millorar la recollida selectiva de residus al municipi.

La CUP, que es coordina a l'Assemblea Municipal de l’Esquerra Independentista, són candidatures que treballen des de l'àmbit local per aconseguir la independència dels Països Catalans. La formació es caracteritza per l'organització assembleària i per la lluita per l'aprofundiment en la 'democràcia real'.

Les eleccions municipals del 2007 seran els primers comicis locals de Sant Cugat als quals es presentarà la CUP. A hores d'ara, la formació independentista encara no ha designat el cap de llista de la candidatura.

El membre de la CUP, Quim Pla, explica quina és la diferència entre la CUP i la resta de formacions polítiques.

Quim Pla

Ens diferencia de la resta la manera d'entendre la política. Som una estrucutura que parteix dels pobles per arribar a tots els Països Catalans.


D'altra banda, la CUP iniciarà una campanya per millorar la recollida de residus a Sant Cugat. Els independentistes, que consideren que el model de residu mínim és ineficaç, demanen que s'iniciï una campanya informativa que incentivi els ciutadans a reciclar. Paral·lelament, la CUP començarà un estudi propi per analitzar la situació de la recollida de les escombraries a la ciutat.

La membre de la CUP, Laura Hernàndez, recorda que el volum de brossa que genera Sant Cugat és un dels més alts de la comarca.

Laura Hernández

Cal fer una campanya per incentivar la recollida de brossa. Cal recordar que el volum de brossa que generem ésmolt alt.


Hernàndez també ha assegurat que el model de residu mínim recicla un 11% del volum de brossa, malgrat que s'havia marcat com a objectiu arribar al 70%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.