Les obres de la nova estació dels FGC a Vullpalleres podrien començar a principis del 2007


  • Comparteix:

L'equip de govern espera consensuar un projecte amb la Generalitat aquest mes de gener

L'equip de govern espera consensuar un projecte amb la Generalitat aquest mes de gener

Les obres de construcció de la nova estació dels FGC a Vullpalleres podrien començar a principis del 2007. De moment, l'equip de govern ha rebut ja tres possibles projectes de la Direcció General de Ports i Transports de la Generalitat i espera consensuar-ne un aquest mes de gener.

Les obres de la nova estació dels Ferrocarrils de la Generalitat a Vullpalleres podrien començar a principis de l'any 2007. Així ho ha afirmat la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, durant una visita d'obres realitzada a la zona de nou creixement de Vullpalleres.

L'estació ferroviària i el nou mercat municipal seran, de fet, el centre del nou barri de Vullpalleres. Conesa ha assegurat que actualment l'Ajuntament està estudiant les tres propostes de la Direcció General de Ports i Transports del govern català i ha afegit que a principis de l'any vinent, les dues administracions consensuaran una de les alternatives. Segons la tinenta d'alcalde de Territori, si es compleix aquest calendari, l'empresa d'obres públiques de la Generalitat, GISA, podria iniciar les obres al 2007.

Mercè Conesa

L'estació cionnectarà la nova i l'antiga ciutat i calculem que l'any 2007 estarà en fase d'obres.


La nova estació dels FGC a Vullpalleres connectarà els nous barris de Sant Cugat amb la resta de la comarca i Barcelona. L'estació s'inclourà dins la línia S2, direcció Sabadell, entre les estacions de Sant Cugat i Sant Joan.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.