L'assessor del grup municipal del PP, nou president de les NNGG de Catalunya


  • Comparteix:

L'assessor del grup municipal del PP de Sant Cugat, Carlos Parry, és el nou president de les Noves Generacions de Catalunya (NNGG). Parry, que ha rebut el 91% del vots en el 10è congrés de l'organització, assegura que les joventuts populars han superat la marxa d'un grup de militants per discrepàncies internes.

La candidatura de Parry, l'única presentada en el congrés d'aquest desembre, ha rebut el 91% de vots dels 258 compromissaris. Parry ha estat elegit després que entre una trentena i una seixantena d'afiliats de les NNGG, segons les fonts, es donessin de baixa per discrepàncies amb l'organització del 9è congrés, on va sortir escollit el predecessor de Parry, Alejandro Fernández. Abans de l'elecció de Fernández, una junta gestora va dirigir les joventuts populars durant dos anys.

El nou president afirma que les aigües tornen a baixar tranquil·les a les joventuts del PP.

Carlos Parry

Les aigües estan tranquil·les. Les persones que posen els seus interessos per davant del partit no compten en el nostre projecte.


Pel que fa als objectius de la nova direcció de les NNGG, Parry ha subratllat que les joventuts populars aposten per solucionar 'els problemes que afecten el jovent'. Segons els populars, l'habitatge i la precarietat laboral són les principals preocupacions dels joves en detriment dels debats identitaris.

Parry assegura que volen garantir l'emancipació del jovent.

Carlos Parry

El prinbcipal objectiu és posar sobre la taula els veritables problemes dels joves. Volem garantir la independència del jovent.


El nou president de les NNGG té 23 anys i estudia Ciències Empresarials i un curs de màrqueting i vendes internacionals a la Universitat Oberta de Catalunya. Parry està afiliat a les joventuts populars des del 1999.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.