La Diputació referma el compromís d'executar les obres al passeig d'Olabarria


  • Comparteix:

La Diputació de Barcelona referma el seu compromís d'executar les obres del passeig Olabarria amb la carretera de Vallvidrera. L'ens supramunicipal està estudiant els tres projectes que l'Ajuntament ha posat sobre la taula, a l'espera d'executar un d'ells durant el proper 2006, tot i que no hi ha pressupost assignat.

Les obres a la cruïlla entre el passeig Olabarria i la carretera de Vallvidrera impediran l'accés dels cotxes al passeig des d'aquest carrer. La Diputació, que té la titularitat de la via, no descarta executar les obres al llarg del 2006.

Per la seva banda, l'Ajuntament insisteix que la Diputació executarà un dels tres projectes proposats pel consistori. Aquests documents són el resultat del pla d'acció de mobilitat i seguretat viaria de l'Ajuntament.

Fins al proper 9 de gener, els veïns poden fer arribar les seves propostes per millorar la viavilitat i la mobilitat . El dia 21 del mateix mes es faran públiques i es debatran les propostes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.